Stem på en EU-modstander fra midten til kommune- og regionsrådsvalget!

Tirsdag den 21. november er der kommune- og regionsrådsvalg i Danmark. Mange kandidater er EU-modstandere og EU-kritikere heriblandt fra midterpartierne. Vi kan f.eks. oplyse, at Retsforbundet opstiller i regionsrådsvalget i alle landets regioner og i en del kommuner. Se mere på: http://www.retsforbundet.dk).

Men at der også i andre partier f.eks. SF, Socialdemokraterne, Alternativet og Radikale Venstre findes EU-modstandere og EU-kritikere på listerne.

Det gælder f.eks. Folkebevægelsen mod EU’s talsperson Jørgen Grøn, som stiller op for SF i Region Nordjylland, landsledelsesmedlem for Folkebevægelsen mod EU Gustav Sieg Sørensen, som opstiller i Region Nordjylland for Alternativet.

I Odder kommune opstiller tidl. EU-parlamentskandidat for Folkebevægelsen Kresten Bjerre for Radikale Venstre og i Sorø kommune opstiller den socialdemokratiske EU-modstander Dennis Gartig.

Hvis du ikke ved om den kandidat, som du vil stemme på er EU-modstander eller EU-kritiker, så anbefaler vi, at du spørger kandidaten om vedkommendes holdning til EU.

Vi kan i øvrigt oplyse at EU’s magt i dag er så stor, at den også påvirker vores kommuner og regioner. Her kan du læse mere fra Kommunernes Landsforening om hvordan EU påvirker kommunerne: http://www.kl.dk/Kommunalpolitik1/eu/EUs-pavirkning-pa-de-danske-kommuner/ og her er link til en svensk undersøgelse, der også viser at EU har stor magt kommunalt og regionalt: https://skl.se/demokratiledningstyrning/euinternationellt/eukommunerochlandsting/eupaverkarlokalt.1753.html

Folkebevægelsen mod EU har desuden lavet en kampagne om EU’s magt lokalt. Du finder materialer til højre på denne side: http://www.folkebevaegelsen.dk/materialer/

Godt valg den 21. november!