En julegaveidé, der også støtter EU-modstand fra Midten

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!

I 2017 har vi spændt fulgt forhandlingerne omkring Brexit. Vi syntes Brexit var en gylden anledning for EU til at styrke de demokratiske processer og organisere sig mere i retning af fleksible løsninger, der passer lokalt til de enkelte stater og til de nærmeste naboer og samarbejdspartnere. I stedet har EU desværre vist sig fra sin værste side, med tendenser til større centralisering, straffeagtige krav til Storbritannien, endnu mere union til de resterende medlemmer på områder som politisamarbejde, fælles militær og overnational budgetkontrol. Der er brug for EU-modstand som aldrig før, også fra midten!

Støt vores arbejde med en god julegave! Den kan enten bestå i, at du køber nedenstående smykkeholder, som er blevet doneret til vores formål, så indtægten går til os. Eller endnu bedre, at du samtidig melder dig ind her, eller slet og ret sender os en julegave.

På forhånd tak og godt nytår til alle! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *